Skanska

Produktionschef Hus - Stockholm


Inom Skanskas hus verksamhet i Stockholm finns två regioner med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat hotell, skolor, kontor, sjukhus och laboratorier - med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra regioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Vill du vara med och förändra Stockholms stadsbild?

 

På Skanska jobbar vi med att bygga ett bättre samhälle och i dagsläget driver vi flera spännande och utmanade projekt som kommer förändra Stockholms stadsbild. Nu söker vi en erfaren produktionschef med sinne för ekonomi och affärsmässighet. Som produktionschef på Skanska får du en nyckelroll i våra projekt och har ansvaret för att leda, styra och planera produktionen. En lika viktig del är att leda, motivera och utveckla ditt team för att nå era uppsatta mål. 

 

Skanska tar väl hand om sina medarbetare och som produktionschef finns goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap eller andra specifika kompetenser kopplat till byggprocessen. Som ledare på Skanska lovar vi dig att du får rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 

 

Är du beredd att ta nästa steg? 

 

Vi ser att du som söker tjänsten har minst fem års erfarenhet av att självständigt driva och leda medelstora byggprojekt. Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg samt god kunskap om byggprocessens samtliga delar och skeden. Vi ser även att du har erfarenhet av att driva projekt med starkt säkerhets- samt miljöfokus. Rollen kräver att du har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång som kort sikt. Du verkar som en god förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och genom ditt engagemang för Skanskas mål och visioner. Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig - samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. 

 

Skicka gärna din ansökan idag! Men senast 2017-07-26

 

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan slutdatumet. För vidare frågor kontakta rekryteringsspecialist Jacob Ahlner. Telefon: 010- 449 25 29 Välkommen med din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Produktion

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 Skanska Sverige AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Jacob Ahlner, Rekryteringsspecialist: 010-449 25 29

Sista ansökningsdag: 2017-jul-26, 23.59.00

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!