Skanska

Junior produktionschef Väg & Anläggning - Malmö


Arbetsbeskrivning 

Junior produktionschef Väg & Anläggning - Malmö 

Referensnummer: 71200001A 

 

Junior produktionschef Väg och Anläggning – Malmö

 

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Inom region Väg och Anläggning Syd bedriver vi verksamhet i Skåne, Småland, och på Gotland.  Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

 

Vi söker nu dig som vill arbeta som junior produktionschef i ett av våra markdistrikt i Skåne! 

Du är engagerad, driven och har erfarenhet av produktion


Som produktionschef är du med där det händer. Du leder och utvecklar teamet på arbetsplatsen, ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du motiveras av uppgiften att bidra till att gruppen tillsammans når gemensamma mål!

 

I rollen som produktionschef ansvarar du för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll. Som produktionschef har du ett helhetsansvar i projekt med fokus på produktion, ledarskap och ekonomi.


Som person ser du möjligheter där andra ser problem. Du är självgående och bidrar med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

 

Du brinner för produktionen, är redo för att ta ett större ansvar i projekt och vill utvecklas inom ledarskap

För att du ska ha de bästa möjligheterna att axla rollen ser vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta i entreprenadbolag inom mark/anläggning samt byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har provat på att arbeta i olika roller så som Produktionschef, Projektingenjör/ Entreprenadingenjör alternativt Arbetsledare. Även VA erfarenhet är meriterande men inget krav. 

Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap. Som ledare hos oss på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.


Är du den vi söker? 

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 24 april 2017. Rekryteringen sker löpande. Vi gillar ordning och reda och vill att du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.


Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Placering: Malmö/Södra Skåne

Resor förekommer och körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta AnnaCarin Dahlqvist rekryteringsspecialist, på 010-449 32 58. 

Välkommen till Skanska!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Arbetsledning

Plats

 SE-M-Malmö 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

AnnaCarin Dahlqvist, 010-449 32 58

Sista ansökningsdag: 2017-apr-24, 23.59.00

 

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!