NCC

Installationssamordnare


Vi söker en installationssamordnare till projektet H-huset Universitetssjukhuset i Örebro.

På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan de kommer även att göra moder jord och våra barnbarnsbarn glada för att vi tänkte så hållbart. Vi håller just nu på med flera spännande projekt i Örebro, t ex bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), flera skolor samt nya kontor. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en installationssamordnare till avdelning Building i Örebro.

Här är dina nya utmaningar
Som installationssamordnare ansvarar du för installationsfrågor i våra projekt. Detta gör du genom att aktivt styra entreprenaden inom installationsarbetena så att tids- och kvalitetsplaner upprättas och följs, att ekonomiska kalkyler upprättas och följs upp samt att redovisning av ekonomin i projektet utförs regelbundet efter fastlagda rutiner.

Du ansvarar för att styra och samordna arbetet med installationer främst ute i produktionen i våra projekt, men kommer även att vara delaktig i projekteringen där du stöttar projekteringsledaren och konsulterna. I din roll kommer du i kontakt med både kunder, leverantörer och konsulter.

Beroende på projektens storlek stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning alternativt utbildning inom VVS eller EL/TELE. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom produktion som projektledare, platschef eller liknande alternativt har du arbetat inom VVS eller som montageledare. Som installationssamordnare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med b.la. projektchef, platschef och arbetsledare planerar du det dagliga arbetet med installationer i projekten.

Vi söker dig som har lätt att se en helhet och förstå sammanhang mellan tekniska installationer och bygg. Du har god samarbetsförmåga, noggrann i ditt arbete och en kreativ problemlösare. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt, samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi tror att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Peter Berggren, specialistchef, på telefon 0703-86 35 86. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 31 augusti 2017.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!