Mercuri Urval

Controller Marknadsområde Mitt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se


Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag.

Marknadsområde Mitt består av ca 6 000 medarbetare varav 250 tjänstemän och området är organiserat i 7 distrikt, Jönköping, Kalmar, Sjuhärad, Skaraborg, Östergötland, Örebro/Bergslagen samt Värmland.

Som marknadsområdescontroller får du ansvara för resultatuppföljning, prognoser och budgetprocessen i marknadsområdet. Du driver arbetet med uppföljning och analys av efterkalkyler av marknadsområdets kunder, du bevakar och följer upp marknadsområdets mål och nyckeltal, genomför utrednings- och analysarbete samt medverkar vid framtagning av åtgärder vid avvikelser. Att tydliggöra ekonomiska samband, utbilda verksamhetsansvariga samt identifiera och påvisa behov av strukturförändringar, föreslå produktivitetsförbättringar och effektiviseringar, är andra viktiga arbetsuppgifter.

Som controller är du direkt underställd Marknadsområdesdirektören och ingår i ledningsgruppen för marknadsområdet.

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå i kombination med en flerårig erfarenhet av ekonomisk analys, prognos, uppföljning samt utredningsarbete. Du har ett genuint verksamhetsintresse, en välutvecklad pedagogisk- och kommunikativförmåga samt motiveras av att utveckla och förbättra. Du är väl förtrogen med bearbetning av data samt en mycket kunnig Excel användare. Erfarenhet från tjänsteproducerande företag/verksamheter är meriterande.

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att skapa kontakter och att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Ditt arbetssätt är analytiskt, välstrukturerat och noggrant och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är utvecklingsinriktad till din natur och dina förmågor att kommunicera med och att skapa engagemang hos din omgivning mot en gemensam målbild blir avgörande för din framgång.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du delar Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

 

 

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 21 januari 2018 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12790). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78, Marknadsområdesdirektör Charlotte Karlsson, Samhall, 070-2187350. Våra fackliga kontakter är Inga Löfgren, Ledarna, direkt 031-337 51 04, Ilona Szöcs, Unionen, direkt 0470-358 24.


www.samhall.se

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!