Mercuri Urval

Business Manager HDS


Leica Geosystems är en del av Hexagon – en ledande global leverantör av informationsteknologier som driver produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar. Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, branschexpertis och kundens arbetsflöden i intelligenta informationsekosystem som skapar handlingsinriktade beslutsunderlag. Lösningarna används i ett brett spektrum av branscher. Läs mer på: www.leica-geosystems.se


Som Business Manager HDS har du ett helhetsansvar för att utveckla försäljningen av högteknologiska High Definition Scanning produkter http://leica-geosystems.com/sv-se/products/laser-scanners/scanners i Sverige och du kommer att tillbringa större delen av din tid ute hos kund. Du ingår i ett starkt team där du arbetar tillsammans med bolagets säljare. Leicas produkter är kända för sin användarvänlighet och mångsidighet. Leicas främsta försäljningsargument är kvalitet, precision, tillgänglighet, service och support. Du säljer ett mervärde till kunden, inte bara en produkt. Vi söker därför dig som vill sälja helhetslösningar, en teknikintresserad rådgivare som bryr sig om sina kunder som har förutsättningar att sätta sig in i kundernas behov – kunden i fokus.

Du har god erfarenhet inom försäljning och av att använda 3D/CAD mjukvara.  Som person är du utåtriktad, lyhörd och har ett starkt affärsdriv. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer, är van att ha kunden i fokus samt en förmåga att förstå dess behov. Till syvende och sist är det inte produkten du säljer, utan en lösning som sparar kunden tid, minskar risken för felberäkningar och bidrar till en ökad lönsamhet i deras projekt.

Du kommer få en utmanande vardag med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern. Leica Geosystems är i stark tillväxt och erbjuder marknaden högteknologiska produkter som du kan vara stolt över att representera. Du får också möjligheten att jobba med trevliga kolleger både i Sverige och utomlands. Du rapporterar direkt till Sales Manager för Geomatics och placering är i Kista alternativt Göteborg.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12494) senast den 8 November. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com


www.leica-geosystems.se

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!