Boliden

Diamantborrare, vikariat


Boliden Gruvor söker

Diamantborrare, vikariat

till KristinebergsgruvanMetaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av diamantborrning under jord, inkluderande viss service och underhåll av maskinerna. Arbetet bedrivs på för- och eftermiddagsskift, måndag-torsdag. (DK2). Vikariatet avser ett år.

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha gymnasiekompetens, helst med teknisk inriktning. Erfarenhet från diamantborrning är naturligtvis en merit, men även annan erfarenhet från gruva eller service/underhållsarbete kan vara lämplig bakgrund. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God datorvana är meriterande. Körkort B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare David Roslund, tfn 0910-70 5114 eller Gruvplaneringschef Thomas Theolin, tfn 0910-70 5153.

Facklig information

Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 5144. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 5 februari 2018.


 

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på cirka 37 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap . www.boliden.com

 
Ansök nu

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!