Bemannia

Receptionist sökes på heltid till händelserik arbetsplats


2017-10-11
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker dig som vill arbeta i reception på heltid. Det är viktigt att du trivs med administrativa uppgifter, trivs med att ge service och har skinn på näsan. Du kommer arbeta i högt tempo samt att du ska trivas i en roll med olika arbetsuppgifter. Tjänsten förväntas påbörjas i början november och pågår i 6 månader, med god chans till förlängning.

 

Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter:

  • Ta emot besökare
  • Hjälpa till vid olika ärenden
  • Svara i telefon och på mejl
  • Vara behjälplig i kontorets lokaler

Dina kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet är meriterande
  • Du har gymnasiekompetens
  • Du talar engelska och svenska

Dina personliga egenskaper:

  • Du är serviceinriktad
  • Trivs med att arbeta i högt tempo
  • Du är prestigelös

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!