Bemannia

Kommunikatör sökes


2017-10-12
Bemannia AB (publ) (Kungsbacka)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Försäljning/Inköp/kommunikation

Vi på Bemannia söker en kommunikatör inom vård och omsorg, under ca tre (3) månader. Tjänsten är start omgående och på heltid. Efter uppdragstiden på ca te (3) månader kan möjligtvis fortsatt tjänst på deltid diskuteras. 

Du blir anställd av oss på Bemannia och arbetar ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

I arbetet ingår att skriva nyhetsbrev till kundens egna kunder, att göra inslag på intranät, hemsida och facebook, att vara ute i verksamheten och göra reportage om såväl vardag, som mer speciella händelser, att hjälpa till med framtagning av kommunikationsmaterial; presentationer, trycksaker, etc. Du bör även ha viss vana av fotografering, dvs kunna ta egna bilder till dina inslag.

Dina kvalifikationer:

  • Eftergymnasial utbildning inom kommunikationsvetenskap, journalistik eller motsvarande.
  • Du har flera års erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp externa och interna kommunikationsinsatser.
  • Goda kunskaper i skriven och talad svenska.
  • B-körkort är ett krav.
  • Du bör även ha viss vana av fotografering, dvs kunna ta egna bilder till dina inslag.

Dina personliga egenskaper:

Du är ansvarstagande, har god förmåga till att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete, samt leverera resultat. Du kan bygga relationer, kommunicera på ett tydligt sätt och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Egenskaper som samarbetsförmåga och initiativförmåga är också viktiga kompetenser för rollen.

Hos vår kund får du ett omväxlande och värdeskapande arbete, engagerade kollegor och en organisation i stark utveckling där de jobbar för förändrade arbetssätt, medskapande och digitalisering. Vi letar nu efter dig som vill, vågar och kan vara med och driva det arbetet tillsammans med vår kund!

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!