Bemannia

Fastighetsförvaltare sökes omgående till kund på Lidingö


2017-10-12
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Bygg/Fastighet

Vi på Bemannia söker nu dig som har tidigare erfarenhet som fastighetsförvaltare till ett uppdrag hos vår välkända kund inom offentlig sektor på Lidingö. Uppdraget beräknas påbörjas omgående och pågå i cirka 6 månader framöver på heltid. 

Dina arbetsuppgifter:

I rollen kommer du att ansvara för och sköta förvaltningen av byggnader med tillhörande markområde. Du kommer även att hanter underhållsplanering samt underhållsprojekt. Vidare arbetar du med ekonomiuppföljning samt med kundkontakter.

Dina kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi eller motsvarande
  • Minst två (2) års erfarenhet som fastighetsförvaltare eller teknisk förvaltare
  • B-Körkort
  • Kunskap om fastighetsjuridik, hyresjuridik och ekonomisk analys
  • Självständigt arbetat i Vitec, Incit Xpand eller liknande fastighetssystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift.
  • Goda kunskaper i MS Office.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker någon som har goda kommunikativa egenskaper och som har en god förmåga att planera, samordna och samarbeta i det dagliga arbetet. Du är strukturerad, noggrann och van att hålla deadlines.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!