Bemannia

Erfaren IT-tekniker sökes till välkänd kund i Stockholm


2017-10-12
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Data/IT

Har du flerårig erfarenhet inom IT-branschen och söker nya utmaningar? Vi söker nu en IT-tekniker till vår kund i Stockholms innerstad. Uppdraget är på heltid, med start omgående och beräknas pågå till och med 13 november 2019, med chans till förlängning. Du kommer att anställas av oss på Bemannia och hyras ut som konsult till vår kund inom offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta på enheten för drift och supports servicedesk och vara placerad på avdelningen för Verksamhetsutveckling. Där kommer du tillsammans med ett team ge support till myndighetens ca 750 medarbetare. Du förväntas ge en förstklassig support och felavhjälpning till myndighetens användare och kommer dagligen att ha kontakt med användare via telefon, mail och personlig kontakt.

I denna tjänst kommer du att felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa, samt ansvara för installation av datorer och dess applikationer, telefoni, ärenderegistrering, hantering av utlåningsresurser och skrivarhantering. Därutöver kommer du att ha en betydande roll i att driva utvecklingsarbetet för verksamheten, då myndigheten i dagsläget går igenom ett förändringsarbete.

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning

 • Minst fem (5) års erfarenhet av liknande tjänst inom helpdesk/support

 • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet

 • Erfarenhet av att arbeta med och administrera i Microsoft Exchange och Office 365

 • Erfarenhet av att arbeta i Windows 7/10

 • Goda kunskaper i Microsoft Active Directory

 • Goda kunskaper i fjärrstyrning av klientdatorer

 • Goda kunskaper av telefonsupport riktad mot iOS/iPhone

 • Kunskaper om ärendehanteringssystem (t.ex. Easit BPS eller Artologik Helpdesk)

 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 Det är meriterande om du även har:

 • Eftergymnasial/högskoleutbildning med inriktning IT

 • Tekniska kunskaper om ramverket ITIL

 • Erfarenhet av applikations- och mjukvarupaketering

Dina personliga egenskaper:

 Som IT-tekniker hos vår kund är du serviceinriktad, självständig och har en god prioriteringsförmåga. Du har också ett gott kundbemötande och trivs med att samarbeta med andra. Därutöver är du noggrann, strukturerad och utåtriktad. I ditt arbete är du prestigelös, nyfiken och har ett starkt driv till att utveckla ditt arbete tillsammans med dina kollegor.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!