Skanska

Säljsupport Bergmaterial - Halland/Södra Älvsborg


Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av delarna Bergmaterial, Asfalt, Betong, Infraservice samt Maskin. 

Bergmaterial har ca 310 anställda och är landets största leverantör av bergmaterialprodukter. Vi har verksamhet över hela landet i form av täkter, terminaler och entreprenader. Region Bergmaterial är en specialiserad verksamhet med funktionsområden inom Marknad, Försäljning, Produktion och Maskin/Teknik.
 

Du är spindeln i nätet 

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är vägning/registrering av lastbilar som kommer till våra anläggningar i Södra Älvsborg och Halland. 

I dina arbetsuppgifter ingår även att:

 

 • Ansvara för att hålla löpande och god kundkontakt
 • Transportplanering
 • Informera kunder vid förfrågningar kring Ballastprodukter
 • Ansvara för fakturering och säkerställa att rätt priser och avtal tillämpas
 • Ha löpande dialog och samarbete med ansvarig säljare
 • Arbeta med tillhörande administration i Oracle och Excel
 • Du kommer att vara placerad på vår anläggning i Valinge (Varberg). 

Social, serviceinriktad och självständig är ord som passar in på dig! 

Du som kommer att lyckas och trivas hos oss är en positiv, noggrann och självständig person. Du är utåtriktad, brinner för kundservice och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer både med kollegor och kunder. 
Ett högt tempo och varierade arbetsuppgifter ger dig energi och du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. 

Vi förväntar oss att du har:

 

 • Några års erfarenhet från kund- och försäljningsarbete
 • Utmärkta språkkunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen
 • God datavana
 • B-körkort, vilket är ett krav.

Erfarenhet av branschen är meriterande.

 

Du kommer vara en viktig representant för Skanska och det är viktigt att du delar våra värderingar. Du kan läsa mer om värderingarna här: http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/

Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet. 

Ansök senast 5 mars – eller varför inte redan idag! 

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Registrera ditt CV och personliga brev via länken nedan redan idag. 

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Annica Alsér 010-448 19 86.


Vi ser fram emot din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Försäljning/Marknadsföring/ Kundrelationer

Plats

 SE-Halland 

Organisation

 Skanska Asfalt och Betong AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Annica Alsér - Rekryterande chef, 010-448 19 86

Sista ansökningsdag: 2017-mar-05, 23.59.00

 

 Ansök nu

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!