Skanska

Projektutvecklare Skanska Stockholm Bostäder B2B - Stockholm


Enheten Stockholm Bostäder B2B inom Skanska Sverige utvecklar stora, komplexa projekt med hyresrätter och bostadsrätter i JV-bolagsform i Stockholmsregionen. 

Vi söker nu två Projektutvecklare som med sin kreativitet vill vara med att utveckla nya och befintliga projekt. De två tjänsterna kommer ha lite olika inriktning vilket avgörs av din personlighet, kunskap, erfarenhet och intresse. Vi är ett litet team och vilket gör att du är oerhört viktig för vår framgång. 

Låter utveckling av en ny stadsdel spännande? 

En vanlig vecka på jobbet innebär arbete med: 

• Att skapa affärsupplägg och affärskoncept 
• Att skapa och utveckla lönsam utformning tillsammans med arkitekter 
• Utvärdering av idéer 
• Fastighetsvärderingar 
• Fastighetsanalys- och kalkylarbete 
• Hantering av plan och bygglovsprocess 
• Löpande avstämning av hur projekt fortlöper samt ekonomisk uppföljning 

Du är personen som ser till att avtalen blir till verklighet 

Vi söker dig som har minst 5 års kvalificerad erfarenhet av liknade roll samt teknisk bakgrund, helst inom Lantmäteri. Kanske har du jobbat som Byggherre eller med exploatering i kommun eller fastighetsbolag? En av rollerna kräver även kompetens inom fastighetsvärdering, fastighetsjuridik och gärna transaktion. 

Du är duktig på att tolka avtal och realisera dessa. Du är en kommunikativ relationsbyggare som självständigt driver dina projekt med kunden i fokus. Struktur med ordning och reda är för dig ett självklart sätt att jobba. Etik, säkerhet och hållbarhet är värderingar som ligger dig varmt om hjärtat. 

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan nu! 

Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. Sista dag att meddela oss ditt intresse är den 15 mars men sök redan nu, för vi är nyfikna på att veta mer om dig. Har du några frågor? Kontakta Affärsutvecklingschef Fredrik André, 010-448 01 38. 

Välkommen till Skanska! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Affärsutvecklingschef Fredrik André: 010-448 01 38

Sista ansökningsdag: 2017-mar-15, 23.59.00

 

 Ansök nu

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!