Skanska

Projektutvecklare Skanska Affärsutveckling B2B - Stockholm


Vill du arbeta med stora utvecklingsprojekt i ett väletablerat, internationellt företag som är i framkant när det gäller hållbarhetsfrågor? Skanska ger dig möjligheten att vara med förvandlingen av Stockholms ”Silicon Valley” till trivsamma hem där människor ska leva och bo, kanske i flera generationer. 

Skanska driver ett projekt tillsammans med en extern aktör som vill investera i bostäder tillsammans med oss. Vi har ett samägt så kallat Joint Venture-bolag (JV) som utvecklar och investerar i en helt ny grön och attraktiv stadsdel i Kista, norr om Stockholm. Kistadal ska bli en hållbar, modern och levande stadsmiljö med 2000 lägenheter och 4 000 boende. Detta omfattar konvertering av ett befintligt kontorshus till studentboenden, nya förskolor och nyproduktion av hyresrätter och bostadsrätter samt verksamhetslokaler. Stockholm växer och Kistadal kommer att spela stor roll för utvecklingen av nya bostadsområden. 

Just nu är vi i en detaljplanprocess som pågår till Q2-Q3 2018. Byggproduktionen beräknas pågå till 2027 med allt från försäljning via genomförande till överlämnande. 

Projektet har kommit i en ny viktig fas och vi söker en projektutvecklare för hyresrätter. Det här är din chans för dig som vill vara med och leda ett av Stockholms största och mest komplexa pågående bostadsprojekt. 

Som projektutvecklare skapar du något som kanske står kvar i hundratals år. 

Som Projektutvecklaren är du med i processen från tidigt skede till överlämnande åt kund 

Du har det fulla ansvaret för att projektet förverkligas enligt affärsplan. Det innebär planering och samordning av projektresurser, alla byggherreaktiviteter samt projektets ekonomi inklusive resultat. Du har alla mandat att inom affärsplan genomföra projektet. Du rapporterar till JV-chef. Du är projektutvecklare för hyresrätter, cirka 600 lägenheter i 3-4 kvarter. 

Joint Venture – stora projekt med höga krav på affärmässighet 

Det ställer höga krav på dig som projektutvecklare till vår Joint Venture-bolag. Projektet är väldigt omfattande så därför behöver vi dig som har längre erfarenhet av att driva liknande projekt. 

En framgångsrik projektutvecklare kan få ihop helheten i långa processer med många inblandade aktörer. Kvalitet, miljöpåverkan och säkerhet är parametrar som vi aldrig kan tumma på. Vi vill att du är högskole-/civilingenjör med inriktning byggteknik, samhällsbyggnad, lantmäteri eller fastighetsekonomi och att du har entreprenad- och byggherreerfarenhet med fokus på hyresbostäder. 

Som person har du ett stort engagemang för att ta dig an uppdraget och hög energinivå och uthållighet och du är beredd att ge det lilla extra för att lyckas. Du är relationsbyggande, proaktiv, drivande och självgående. 

Ansök redan idag! 

Vi är nyfikna på vem du är så skicka gärna din ansökan genom att registrera din ansökan samt CV via länken nedan. Sista ansökningsdagen är den 15 mars 2017. 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Andre, Affärsutvecklingschef på Skanska: +46 10 44 80 138. 

Välkommen med din ansökan! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Projektutveckling (infrastructure, commercial, residential)

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Fredrik Andre, Affärsutvecklingschef, +46 10 44 80 138

Sista ansökningsdag: 2017-mar-15, 23.59.00 

 

 Ansök nu

 

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!