Skanska

Projektutvecklare / Projektchefer Skanska Kommersiell projektutveckling - Stockholm, Uppsala/Gävle


Vi på Skanska medverkar i att utveckla samhället vi lever i och som en del av vårt team inom Projektutveckling Kommersiellt har du möjlighet att påverka! 

Vi är ett energifyllt gäng med passion för våra kommersiella projekt! 

Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter, såsom kontor, hotell, skolor och äldreboende, för privata, statliga och kommunala aktörer. Vi består av ca 55 personer utspridda från norr till söder, och vår region är indelat i tre marknadsområden. 

Vi söker två Projektchefer till marknadsområdet Stockholm-Norrland, den ena tjänsten med placering i Stockholm och den andra i trakterna kring Uppsala/Gävle. 

Som Projektchef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att som byggherre ansvara för att leda genomförandet av våra utvecklingsprojekt. Det innebär bland annat att: 

• Medverka i tidiga skeden för att påverka projektutformningen för att skapa mesta möjliga värde i våra projekt. 
• Bevaka alla byggherrefrågor som t.ex. detaljplan och bygglov, byggbarhet och arbetsmiljö samt marknadsvärde och total investering. 
• Bygga team och skapa förutsättningar för ett gott samarbete med entreprenör, kommuner, hyresgäster och investerare 
• Leda arbetsgrupperna i dina projekt och genom dessa se till att projektets alla åtaganden uppfylls 
• Ansvara för att handlingar som krävs för projektet upprättas 
• Ansvara för budget och prognos i dina egna projekt 

Du brinner för att driva lyckade projekt – från ax till limpa

Vi söker dig som har några års erfarenhet i ledande befattning i projekt på beställarsidan inom bygg- och fastighetsbranschen. 

För att lyckas i rollen har du en teknisk utbildning som bas. Som person är du uthållig och strukturerad samtidigt som du är lösningsorienterad och har förmåga att driva processer framåt. Du har kunskap kring byggherrerollen samt om de lagar, regler och krav som ställs i byggprojekt. Du har en förmåga att bygga nätverk och upprätthålla goda relationer. Vidare har du god förhandlingsvana samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. 

Vill du bli en del av vårt team? Skicka din ansökan redan nu! 

Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. Sista dag att meddela oss ditt intresse är den 15 mars men sök redan nu, för vi är nyfikna på att veta mer om dig. Har du några frågor? Kontakta Gruppchef Sara Ax Nordstrand, 010-449 10 30. 

Välkommen till Skanska! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-Stockholm SE-X-Gävle, SE-C-Uppsala

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Sara Ax Nordstrand, 010-449 10 30

Sista ansökningsdag: 2017-mar-15, 23.59.00 

 

 Ansök nu

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!