Skanska

Projektingenjör Bergmaterial - Stockholm


Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av delarna Bergmaterial, Asfalt, Betong, Infraservice samt Maskin.

 

Bergmaterial har ca 310 anställda och är landets största leverantör av bergmaterialprodukter. Vi har verksamhet över hela landet i form av täkter, terminaler och entreprenader. Region Bergmaterial är en specialiserad verksamhet med funktionsområden inom Marknad, Försäljning, Produktion och Maskin/Teknik.

 

Utvecklingsarbetet pågår ständigt i vår verksamhet och vi förändrar samt anpassar oss till nya förhöjda nivåer kontinuerligt. Här kommer DU in i bilden!

 

Vi söker dig som kan vår bransch och vill arbeta med verksamhetsstöd och utvecklingsarbete!

 

I rollen som projektingenjör kommer du stötta verksamheten lokalt, men även driva egna frågor inom verksamhetsutveckling, implementering och uppföljning. Du förväntas också projektleda större förändringsprojekt inom Stockholm och Uppsala län.

 

Din roll är att vara ett aktivt stöd till produktionscheferna och du kommer vara involverad i kontinuerlig uppföljning och utveckling av verksamheten.

 

Andra arbetsuppgifter:

  • Löpande uppföljning av produktion, arbetsmiljö och kvalité
  • Administration och dokumentation kopplat till utvecklings- och uppföljningsarbetet
  • Kartläggning av potentiella förbättringar
  • Verkställa överenskomna beslut och uppgifter.

Du kommer att arbeta vid flera av krossanläggningarna i Stockholmsområdet.

 

Du är en lyhörd initiativtagare och effektiv genomförare!

 

Vi letar efter dig som har erfarenhet från att arbeta med förändring och utveckling inom vår bransch eller närliggande branscher. Du som passar i just denna roll som Projektingenjör är en engagerad och ansvarsfull person med ett positivt synsätt och starkt resultatfokus. Du tar dig an dina uppgifter på ett effektivt och organiserat sätt och det är viktigt för dig att fullfölja dina åtaganden och nå uppsatta mål.

 

Att arbeta självständigt och ta egna initiativ är självklart för dig, och lika självklart är det att samarbeta och tillsammans utveckla och förbättra verksamheten.

 

Du har också:

  • Teknisk utbildning från högskola/universitet
  • Flera års erfarenhet inom branschen, vilket är ett krav i tjänsten
  • Goda språkkunskaper i svenska
  • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
  • B-körkort och tillgång till egen bil.

Ansök senast 1 mars – eller varför inte redan idag!

 

Vi arbetar löpande med ansökningarna, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Kristoffer Pettersson på 010-448 70 44.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Projektingenjörer

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 Skanska Sweden

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rekryterande chef Kristoffer Pettersson, 010-448 70 44

Sista ansökningsdag: 2017-mar-01, 23.59.00

 

 Ansök nu

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!