Skanska

Projektchef Grundläggning Syd - Göteborg


Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering. 

Det händer mycket i Göteborgsregionen och vi står inför några av våra största infrastrukturprojekt. Vi söker nu drivna produktionschefer som vill vara delaktiga i att skapa Göteborgs framtid! 

En ledare och förebild 

Som Produktionschef ansvarar du för att projektet följer tids- och produktionsplanerna. Du kommer att lede organisationen och dess medarbetare så att alla involverade vet vad som förväntas och kan ta sitt eget ansvar för det dagliga arbetet. På Skanska har vi höga ambitioner när det gäller arbetssäkerhet, etiska regler och att skapa en inkluderande arbetsplats där alla trivs och kommer till sin rätt. Här tar du som Produktionschef ett stort ansvar och får möjligheten att utveckla dina ledaregenskaper. 

Stora och komplexa projekt 

Skanska bygger ofta stort och tekniskt avancerat. Utmanande såklart, men för dig personligen blir det också en merit att ha varit med och lett ett prestigefyllt projekt som ESS i Lund eller Södra Marieholmsbron i Göteborg.

Vi söker dig som har ”några år på nacken”. Din ålder spelar ingen roll, men du har arbetat som arbetsledare eller produktions- eller platschef i några år. Du har utbildning inom byggteknik, exempelvis som civil- eller högskoleingenjör. Du kan också ha gått "den långa vägen" inom branschen. Det viktigaste är att du vill och kan leda ett projekt. 

Distrikt Syd sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor men har verksamhet över ett stort geografiskt område i södra Sverige. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten. 

Hör av dig till oss! 

Skicka in din ansökan senast 10 mars. Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Andersson, Distriktschef Grundläggning Syd 010-448 74 85 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76. 

Välkommen till Skanska! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Produktion

Plats

 SE-O-Göteborg SE-Västra Götaland, SE-Halland

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Patrik Andersson, 010-448 74 85

Sista ansökningsdag: 2017-mar-10, 23.59.00

 

 Ansök nu

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!