Skanska

Erfaren arbetsledare Väg och Anläggning - Stockholm


Vill du vara med och leda Stockholms mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska! 

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora Projekt som rikstäckande regioner medan de specifika Väg och Anläggningsregionerna är geografiskt placerade – V & A Norr, V & A Väst, V & A Syd, V & A Mellansverige och V & A Stockholm. 

V & A Stockholm behöver förstärka sin bemanning och vi söker nu en erfaren arbetsledare till ett av markdistrikten. 

Vill du vara med där det händer? 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Markdistriktet i fråga har ca 35 anställda och har hand om externa så väl som interna projekt. 

Brinner du för produktionen? 

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap. 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. 
Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 

Ansök redan idag 

Eller senast den 15 mars 2017 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59. 

Välkommen till Skanska! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Arbetsledning

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59

Sista ansökningsdag: 2017-mar-15, 23.59.00 

 

 Ansök nu

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!