Peab AB

Platschef


Peab Sverige, Region Bygg Nord

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 40 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ OMX Stockholm.

Vi förstärker nu vår verksamhet med ytterligare produktionspersonal. Du erbjuds ett intressant arbete på en växande marknad. Vi behöver fler platschefer till vår byggverksamhet i Umeå, Skellefteå, Luleå och Kiruna.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva stora eller mellanstora projekt från byggbranschen eller liknande verksamhet. Som platschef hos oss har du en central roll i projekten med ansvar för projektets utförande. Du bedriver projekt enligt tidplan och har ansvar för ekonomi och personal samt kontakt med vår beställare.

 

Vi söker dig om har förmågan att fatta beslut och trivs i ledande befattning. Vi lägger stor vikt vid att du har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter och uppmuntrar eget initiativtagande. Som platschef är du affärsmässig och kostnadsmedveten samt har förmåga att skapa goda långsiktiga relationer.

 

I Peab satsar vi på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling. Du har byggteknisk bakgrund, ingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet. Det är önskvärt att du har god datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

 

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

 

Viktigt att det framgår till vilken ort du söker tjänsten i ansökan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Johanna Åhman, Personalchef
090-71 20 65 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!