NCC

HR-Specialist Projektstöd för Västerås


Som HR Specialist projektstöd utgår du antingen från kontoret i Västerås eller Eskilstuna.

Rollen hos oss
I rollen som HR Specialist projektstöd arbetar du med att se till att våra projekt och arbetsplatser bemannas på bästa sätt. Resursplaneringen innebär täta kontakter med våra platschefer och medarbetare. Detta innebär att du arbetar med rekrytering och omställning, facklig samverkan samt stöttar linjechefer i rehabiliterings- och friskvårdsfrågor. Vid behov kommer du även att stödja utbildningsinsatser inom avdelningen. I denna roll kommer du att ingå i en enhet med andra HR Specialister projektstöd samt att du har kollegor som supporterar verksamheten i lön- och avtalsfrågor.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har en utbildning inom HR-området och/eller annan relevant erfarenhet inom personalområdet. Har du erfarenhet av arbete med Byggavtalet och/eller Väg- och banavtalet är det meriterande. 

Dina egenskaper
Vi söker en person med hög integritet som har ett strukturerat arbetssätt och som trivs med att ha mycket kontakter med olika människor. Du är duktig på att skapa goda relationer och på att hålla flera arbetsuppgifter i gång samtidig. Rollen kräver att du är van vid ett självständigt arbete och att du har en god administrativ förmåga, såväl som en god planeringsförmåga.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Manager Johan Gillberg tel. 070-811 33 35. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-08-18.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!