NCC

Ekonomistyrningsansvarig


Som Ekonomistyrningsansvarig i avdelning Building Västmanland Sörmland får du ett självständigt och oerhört ansvarsfullt arbete. Du kommer att ansvara för arbetet med övergripande kalkyler och projektekonomi i mycket stora projekt i tidiga skeden. Som ekonomistyrningsansvarig är du med från allra första början, är involverad i projekteringen och kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka under hela processen. Du kommer att jobba med våra landstingsprojekt i Sörmland där vi utför stora om- och tillbyggnationer på sjukhusen i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm för att skapa ”Framtidens sjukhus”.

Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i vardagen. Just nu söker vi dig med en mycket senior bakgrund inom byggnadsbranschen /Husbyggnation. För att lyckas väl i denna roll tror vi att du varit platschef för ett flertal större projekt alternativ arbetat som senior anbudsingenjör/entreprenadingenjör i större projekt.

Det här förväntar vi oss av dig 

Vi söker dig som är ansvarsfull och ordningssam och som brinner för ditt arbete och teamwork. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö, teamwork och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har  

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Du har gedigen erfarenhet från roll som platschef, entreprenadingenjör eller anbudsingenjör på medelstort eller större bolag med erfarenhet av ombyggnation, nyproduktion Hus inriktning.

 

Kom och väx! 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Marie Holmberg, 08-585 521 04 
marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2017-08-20.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!