NCC

Blivande Platschefer Hus Eskilstuna


NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Här är dina nya utmaningar  

Som blivande platschef går du in i rollen som arbetsledare där du tillsammans med din chef sätter en utvecklingsplan med målet att bli platschef för något av våra projekt. För avdelning Hus har du ett självständigt och omväxlande jobb som arbetsledare med stort eget ansvar.

 

Arbetet hos oss innebär olika projekt inom  där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar också som en viktig förebild i säkerhetsarbetet. 

Det här förväntar vi oss av dig 

Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningssam och som brinner för ditt arbete ute i produktionen. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. 
 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Vi tror att du kommer utvecklas på ett bra sätt vidare i denna roll om du har arbetat ett antal år som arbetsledare med hus- eller bostadsprojekt eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren som minst 2 år från byggproduktion men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Kom och väx!

 

 

Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2017-08-20. Hör gärna av dig till HR-specialist Rekrytering Marie Holmberg om du har frågor eller funderingar, marie.holmberg@ncc.se. V-28-32 är det semestertider och vi ber att få återkomma till dig med svar på dina frågor därefter. 


Varmt välkommen med din ansökan.


Trevlig sommar!

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!