NCC

Arbetsledare Eftermarknad Bostad


Som Arbetsledare för eftermarknad på NCC har man ett omväxlande jobb med stort eget ansvar för att se till att våra kunder fortsätter att vara nöjda under garanti- och ansvarstid. Du driver självständigt projekt mot mål och har ögonen på tid, kvalitet och ekonomi. Dina arbetsuppgifter beror på vilka utmaningar du står inför och dina dagar består mycket av samordning av garantiarbeten samt möten och kontakter med kunder, underentreprenörer, leverantörer samt internt med projektorganisationerna och specialistfunktioner.  

Här är dina nya utmaningar

För att trivas i rollen är du inte rädd för utmaningar och tycker om planering och samordning. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer såväl med dina kollegor som med kunder och underentreprenörer. Du är en problemlösare och är nyfiken på erfarenhetsåterföring. Du delar även självklart vår tro att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har:

  • God byggteknisk kompetens, gärna juridiska grundkunskaper inom AB och ABT
  • Dokumenterad erfarenhet inom hus- eller bostadsproduktion alt som driftstekniker/-ansvarig från fastighetssidan

Kom och var med i en verksamhet under utveckling

Hör av dig till Marie Holmberg, HR-specialist Rekrytering, 08-585 521 04, marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt dock senast 2017-08-20.

Veckorna 28-32 har vi semsester och ber att få återkomma till dig därefter med svar på eventuella frågor under den perioden.

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

Välkommen med din ansökan och trevlig sommar!

 

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!