JM

INSTALLATIONSSPECIALIST REGION ÖST


Arbetsuppgifter

Som Installationsspecialist agerar du projektstöd i installationsfrågor för JM:s projekt. Du kommer att vara ett viktigt stöd för vår projekteringsavdelning, produktionsavdelning och eftermarknadsavdelning. Du kommer att vara en av JM:s installations och energiansvariga som även jobbar med att vidareutveckla våra installationslösningar för att uppnå så energieffektiva hus som möjligt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:  

 

  • Vara ett stöd i installationsfrågor för regionens projekt under och efter garantitiden och vid behov delta vid garantibesiktningar.
  • Vara behjälplig i projekteringsprocessen med systemval, placering av teknikutrymmen samt delta vid utredningar av installationsfrågor  
  • Granskning av handlingar och ansvara för planering, genomförande samt dokumentation av teoretisk funktionsprovning efter avslutad projektering  
  • Leda och delta vid arbetsmöten inom installation  
  • Vara ett stöd till projektinköparen med förfrågningsunderlag, omfattning och gränsdragning mellan installatörer, utvärdering samt beställning  
  • Stöd till produktion i löpande installationsfrågor  
  • Ansvara för samordnade provningar och tillse att entreprenörer levererar anläggningar medavsedd funktion  
  • Återkoppla upptäckta problem och brister inom installationslösningar och föreslå förbättringsåtgärder till övriga delar i processen  

Kvalifikationer  

Vi söker dig som har bred erfarenhet inom installationsområdet. Du har kunskap inom el, VVS samt styr och övervakning. Önskvärt är att du har arbetat med installationssamordning, projektering i produktion, antingen som konsult eller entreprenör. Du är väl insatt i det regelverk som råder för installationer samt energi inom byggsektorn. Svenska i tal och skrift är ett krav.  

 

Som person är du lyhörd, flexibel och har förmåga att professionellt hantera frågeställningar och diskussioner. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsfokuserad och duktig på att skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt. Körkort är ett måste då tjänsten innefattar arbete inom hela vår region.  

 

B-körkort är ett krav.  

 

Placeringsort

Uppsala  

 

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andras? Då kommer du passa hos oss på JM.  

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2 Juli 2017. Urval och intervjuer sker löpande.  

 

Kontakt

För mer information om denna tjänst är du varmt välkommen att ta kontakt med Thomas Morenius på 018-660353 eller mejla till thomas.morenius@jm.se, har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018-660305 eller mikaela.hockman@jm.se.  

 

Vi ser fram emot din ansökan.  

 Ansök nu

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!