Humana Assistans

Humana assistans söker engagerad jurist


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

 

Humana Assistans söker en jurist, med placering i Malmö, Växjö eller Jönköping, som är intresserad av att arbeta med personlig assistans enligt LSS och assistansersättning.

 

Arbetsuppgifter: 

Tjänsten som jurist hos oss innebär kvalificerat juridiskt arbete som juridiskt ombud för personer med funktionsnedsättning. I egenskap av juridiskt ombud företräder och hjälper du våra kunder i kontakten med kommun och Försäkringskassa. Du medverkar vid utredning och i domstolsprocess. Du kommer att ha daglig kundkontakt via telefon och på plats hos kunden.

 

Kvalifikationer: 

Du har en juristexamen från universitet/högskola i Sverige och gärna erfarenhet och/eller intresse av socialomsorg och förvaltningsrätt. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det meriterande.

Vi söker dig som delar våra värderingar ansvar, glädje och engagemang. Eftersom du kommer att agera som ombud för personer i en utsatt situation vill vi att du som person är varm och empatisk med en positiv grundsyn. 

Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper såsom självständighet i kombination med gott omdöme, god samarbetsförmåga och noggrannhet. Arbetet kräver att du är van vid att hålla ett högt tempo och att du är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter och inge förtroende. 

Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.

För att klara arbetet som jurist hos oss krävs det att du både talar och skriver svenska flytande. Har du även andra goda språkkunskaper, exempelvis arabiska eller kurdiska, så är det meriterade.

Körkort B är ett krav.

 

Vad erbjuder vi?

Humana erbjuder ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och för våra arbetsuppgifter. 

Tjänsten är tidsbegränsad på 12 månader och tjänstgöringsgraden är 75%. Möjlighet till förlängning och högre tjänstgöringsgrad kan uppstå. Det är önskvärt att tjänsten tillträds omgående, men detta sker efter överenskommelse.

Placeringen är på något av våra 3 större kontor i regionen: Malmö, Växjö eller Jönköping.

Sista ansökningsdag är 2017-03-06 men urval sker löpande så vi uppmuntrar till att ansöka redan idag.

I rekryteringen använder vi oss av MAP och Matrigmatester.

 

Välkommen med din ansökan!  

 

Urval och intervjuer kommer ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk.

 

 

 

Ansök nu

 

 

 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!