Boliden

Beredare


Arbetsuppgifter

Planering och beredning av underhållet för gruvavdelningens gräv- och borrmaskiner. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal inom sektionen. Beredningsarbetet innebär bland annat att förbereda underhållsstopp, beställa material och reservdelar samt förrådshållning. Vi använder underhållssystemet Maximo för felrapportering, inköp och fakturahantering. Du medverkar även i utveckling av metoder och arbetssätt inom arbetsområdet. Arbetet är förlagt till kontorstid.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som person har ett positivt synsätt och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Meriterande är om du har utbildning med maskininriktning, kombinerad med erfarenhet av underhållsarbete från gruv-, anläggnings- eller processindustri. Även goda kunskaper i underhållssystemet Maximo eller liknande är meriterande. Du kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift. Körkort lägst klass B är ett krav.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Mattias Liinanki 070-346 68 82.

Facklig information

Bert-Ove Fjällström Ledarna tfn 0970- 72 91 92, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910-70 57 5942 87.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Berggren 0970-72 90 55 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 9 juli 2017. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


 


YAHOO!-WEBBPLATSER SÖKANNONSERA MED YAHOO!